Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

ΛΟΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Αξιότιμοι συνδημότες,
Γεννήθηκα στη Λαμία. Είμαι γιος του Κωνσταντίνου Λόη, με καταγωγή από την ορεινή Ναυπακτία και της Σοφίας Λόη, το γένος Σταυρακίδη, από τον Φραντζή Φθιώτιδας.
Φοίτησα  στο Οικονομικό Γυμνάσιο Λαμίας και παράλληλα  ανέπτυξα εμπορική δραστηριότητα σε συνεργασία με τον αδερφό μου Παναγιώτη στον τομέα της εμπορίας επίπλων.
Ακολούθησε η 28μηνη στρατιωτική μου θητεία και η εισαγωγή μου στη Σχολή Αστυφυλάκων της Αστυνομίας Πόλεων. Κατόπιν εισήχθην στις Σχολές Αρχιφυλάκων και Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Είμαι επίσης απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, με πτυχίο στη Δημόσια διοίκηση.
Είμαι παντρεμένος με τη Χριστίνα Πρίμπα, η οποία κατάγεται από το Καρπενήσι Ευρυτανίας, και είμαι πατέρας τριών ανήλικων τέκνων. Έχω ,παράλληλα, εκλεγεί δύο φορές( 2012 και 2014) ως γραμματέας του Συλλόγου Γονέων με τρία παιδιά Νομού Φθιώτιδος.
Το 2013 αποστρατεύτηκα από το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας με το βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή.

Κατέρχομαι στον απαιτητικό αλλά και δημιουργικό στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με το συνδυασμό «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ» στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου κ. Σαγιά Γεωργίου, μετά από την ευγενική του πρόσκληση να στελεχώσω το κίνημα ελεύθερων πολιτών, ώστε να συμβάλλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στην αναμόρφωση του διευρυμένου Δήμου Λαμιέων και στη βελτίωση των συνθηκών και της ποιότητας ζωής των δημοτών.
Πιστεύω :
-         Σε μια Ανοιχτή στον πολίτη Δημαρχία, χωρίς στεγανά ή υπαναχωρήσεις.
-         Στο λόγο και στη δύναμη του δημότη, η οποία μπορεί να στηρίξει κάθε προσπάθεια αναβάθμισης της ζωής του, σε συνεργασία με μια Δημοτική Αρχή απελευθερωμένη από μικροσυμφέροντα ή μικροκομματικές πρακτικές.
-         Στις δυνατότητες αυτής της πόλης και στη συνεργασία όλων των παραγωγικών δυνάμεων, ώστε επιτέλους η Λαμία να φτάσει στην κορυφή και να ξεφύγει από την καθοδική πορεία που μέχρι τώρα επέβαλλαν άλλες πολιτικές και πρακτικές των προηγούμενων χρόνων.
-         Στην αναγκαιότητα να αφουγκράζεται η Δημοτική Αρχή καθημερινά τα προβλήματα των κατοίκων, να συνδιαλέγεται δημιουργικά και  να αγωνίζεται να τα αντιμετωπίσει συναινετικά.
-         Στον καθημερινό αγώνα όλων των δημοτικών συμβούλων, στη διαρκή παρέμβασή τους στην κεντρική εξουσία και σε κάθε κέντρο εξουσίας, με γνώμονα το κοινό καλό, ώστε τούτη εδώ η πόλη να ξεφύγει από μια αδιέξοδη πορεία.
-         Σε μια πόλη πράσινη, όπου οι πολίτες και τα παιδιά τους θα μπορούν να αναπνέουν το οξυγόνο της φύσης, του πολιτισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης.
-         Στη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων (Τρίτεκνοι, Πολύτεκνοι και Α.με.Α.) και στην κοινωνική και ανθρωπιστική δράση της δημοτικής αρχής ως καθημερινή πρακτική.
-           Στη διαφάνεια, την καθαρότητα των ιδεών και στη μαχητικότητα για την υλοποίησή τους.
-         Στα έργα και όχι στις φλυαρίες και τις ανεδαφικές υποσχέσεις.

Υπόσχομαι :
-         Να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις και γνώσεις στο πλευρό του κ. Σαγιά, ώστε να δημιουργήσουμε από κοινού την απαραίτητη υποδομή για μια πόλη εκσυγχρονισμένη αλλά και με διατήρηση της πολιτισμικής της ιδιαιτερότητας.
-         Να είμαι δίπλα στον κάθε δημότη, να στηρίζω τις ανάγκες του και να μάχομαι για το μέλλον του.
-         Ποτέ να μην ξεχάσω και πάντα να διδάσκομαι.
-         Να σεβαστώ, αλλά και να καταγγείλω.
-         Να πράττω πολύ και να μιλάω λιγότερο.
-         Να είμαι πάντοτε παρών, αφοσιωμένος στο έργο μου, υποστηρίζοντας τη συνεργασία όλων των δυνάμεων, ανεξαρτήτως πολιτικής ή κομματικής τοποθέτησης.
-         Να έχω πάντοτε κατά νου ότι: «Το κόμμα μου είναι η πόλη μου», και η ιδεολογία μου να είναι : «Ανοιχτή Πόλη στο  Μέλλον – Ανοιχτή και ανεξάρτητη Δημοτική Αρχή για όλους τους δημότες».https://www.facebook.com/giorgos.lois.57

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου