Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

Το Κιλελέρ οδηγός της εθνικής και κοινωνικής απελευθέρωσης των αγροτών – Πρόταση κατασκευής μνημείου του Έλληνα αγρότη


     Με την ευκαιρία της επετείου της εξεγέρσεως των αγροτών στο Κιλελέρ ,η «Πορτοκαλί» ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ σημειώνει την στήριξή της σε δίκαια αιτήματα των αγροτών και τονίζει πως η αγροτιά είναι μια από τις γερές βάσεις του τόπου και της Πατρίδας μας για αυτοδυναμία και εθνική ανεξαρτησία γιατί δημιουργεί προϋποθέσεις για παραγωγή πολλών αγαθών , εργασία στον Έλληνα αγρότη και εργάτη και μείωση των εισαγωγών ,συνεπώς δυνητικά μπορεί να προσφέρει στην επάρκεια των ελληνικών προϊόντων ,στη μείωση της ανεργίας και στην οικονομική ανάπτυξη .
    Όμως όπως κατά την περίοδο του Κιλελέρ, έτσι και τώρα, οι εκφραστές του «κόμματος των ελληνικών κομμάτων » ενέπαιζαν και εμπαίζουν τους αγρότες τους οποίους θυμούνται μόνο παραμονές εκλογών παραγνωρίζοντας τον ρόλο τους στην εθνική μας συνέχεια και ανάπτυξη καθώς και το γεγονός ότι η εκμετάλλευσή τους και η καταρράκωση των προσδοκιών τους είναι αντεθνική και αντιλαϊκή ενέργεια.
      Γι΄αυτό και η εξέγερση στο Κιλελέρ είναι δεμένη με τους αγώνες της φυλής μας .
     Κι αυτό πρέπει να το κατανοήσουν καλά τόσο οι πολιτικοί όλου του πολιτικού φάσματος όσο και οι αγρότες. Η απομόνωση κάποιων συστημικών αγροτών που προωθούν κατεστημένες αντιαγροτικές και αντεθνικές πολιτικές , είναι ζητούμενο για να βγει μπροστά ένα νέο αγροτικό κίνημα γεννημένο μέσα από τις εθνικές και λαϊκές δυνάμεις του τόπου μας.
     Στο πλαίσιο αυτό, ο επικεφαλής της «Πορτοκαλί» ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΗΣ Γ. Σαγιάς προτείνει την κατασκευή και τοποθέτηση «Μνημείου του Έλληνα Αγρότη» σε αγροτική περιοχή του Δήμου Λαμιέων.
                                                        Για το Γραφείο Τύπου
                                               «Πορτοκαλί» ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ
                                                      Χριστίνα Πρίμπα - Λόη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου