Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !


          Η «Πορτοκαλί» ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ και ο επικεφαλής της Γ. Σαγιάς επιθυμούν να εξάρουν το υπεράνθρωπο έργο των πυροσβεστών και των εθελοντών δασοπυρόσβεσης, οι οποίοι με αυταπάρνηση και διακινδυνεύοντας τη ζωή τους προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην κατάσβεση των πυρκαγιών αλλά και σε κάθε τομέα που δραστηριοποιούνται, σώζοντας ζωές και περιουσίες καθώς και το δασικό μας πλούτο που είναι πηγή ζωής. Κάθε χρόνο, υπάρχει ένταση των πυρκαγιών στη πατρίδα μας, συχνά δε γίνονται υπαινιγμοί από ιθύνοντες της πολιτείας για εμπρησμούς.
         Πολλά άνομα και αντεθνικά συμφέροντα κρύβονται πίσω από τους εμπρηστές: η καταστροφή των δασών της πανέμορφης πατρίδας μας, της χλωρίδας και της πανίδας, υπονομεύει το μέλλον των Ελλήνων και του τόπου μας. Επιπλέον χτυπάει ευθέως έναν από τους πιο βασικούς πυλώνες της οικονομίας μας, τον τουρισμό. Ακόμη, λειτουργεί υπέρ των «οικοπεδοφάγων» οι οποίοι διά της καταστροφής των δασών χτίζουν σε καμένες δασικές εκτάσεις και εισπράττουν χιλιάδες ή και εκατομμύρια ευρώ πουλώντας τα οικοπεδικά «φιλέτα» που παρανόμως δημιουργήθηκαν.
Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε σε υπερθετικό βαθμό τους Πυροσβέστες και τους εθελοντές αλλά και να τονίσουμε ότι η δικαιοσύνη πρέπει να είναι ιδιαιτέρως αυστηρή σε περιπτώσεις πυρκαγιών.


                                                 ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                         «Πορτοκαλί» ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ
                                                   Χριστίνα Πρίμπα – Λόη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου