Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Γ.Σαγιάς: Μήπως κάποιοι μαρξιστές απορρίπτουν στην πράξη τον Μαρξ;

Γ. ΣΑΓΙΑΣ για hot-spots στο 88 στο Κόκκινο: 

"Καλύτερα να προνοείς παρά να θεραπεύεις"


Υπάρχει σχέδιο αφελληνισμού, υποστήριξε ο  επικεφαλής της  Πορτοκαλί – Σύγχρονης Πόλης Γ. ΣΑΓΙΑΣ. 

Σύμφωνα με τον κ. Σαγιά υπάρχει γενικότερο σχέδιο αφελληνισμού της Ελλάδας και εξισλαμισμού της Ευρώπης, σχέδια που εξυπηρετούν οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι που είναι «πίσω από κάθε πόλεμο που απαιτεί ανοικοδόμηση». Ο κ. Σαγιάς μνημόνευσε το κοράνιο που σύμφωνα με τον ίδιο είναι ένα βιβλίο βίας, που προτρέπει για την επικράτηση με οποιονδήποτε τρόπο του Ισλάμ, ενώ για τις ανθρώπινες ροές στα σύνορα της Ελλάδας είπε ότι αυτός ο κόσμος θα αλλοιώσει τα ήθη και έθιμα της πατρίδας μας, αφού πολιτικοί  ηγέτες παραδέχονται ότι ένας σημαντικός αριθμός προσφύγων θα εγκλωβιστεί στην Ελλάδα, «αλλά και τις παραδόσεις και την ορθοδοξία της πατρίδας μας», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Τόνισε δε ότι άλλο μετανάστης, άλλο λαθρομετανάστης και άλλο πρόσφυγας, σημειώνοντας όμως για την τελευταία κατηγορία, ότι πρέπει να δούμε αλλιώς τις ροές με τα γυναικόπαιδα και αλλιώς τους λιποτάκτες που το σκάνε και δεν πολεμάνε για την πατρίδα τους.
Όλα  όπως είπε, τα καταθέτει «με αγάπη» και ζητά από τους βουλευτές να τοποθετηθούν ξεκάθαρα αν οι διάφορες φιλολογίες έχουν ισχύ για τη δημιουργία τέτοιων σημείων στη Λαμία και σε άλλες περιοχές της Φθιώτιδας.

ΑΚΟΥΣΤΕ :
Πηγή: http://www.skorpiosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου