Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

Αντί για το «περνάει ο στρατός » οδηγούν στο …«περνά περνά η μέλισσα» …..


25η Μαρτίου 2016 : Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού στην τακτική ενημέρωσή του και αναφερόμενος στους νεοσύλλεκτους στρατιώτες ,τόνισε : «Δεν έχουμε ούτε φαγητό ούτε στολές να τους δώσουμε ». Πρόσθεσε δε ότι μόνο για το πρώτο εξάμηνο του 2015 δαπανήθηκαν 120,000 ευρώ από το ΓΕΣ για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που αποβιβάστηκαν στο Φαρμακονήσι και μόνο για το πρώτο εξάμηνοι του 2015.

Λίγο καιρό πριν την 25η Μαρτίου 2016 : Ο Πρωθυπουργός της χώρας ,σε μια αποστροφή του λόγου του και απαντώντας σε δημοσιογράφους για τις ροές προσφύγων και μεταναστών στο Αιγαίο αναφέρει : «Γιατί ,έχει η θάλασσα σύνορα »;

Λίγες μέρες πριν την 25η Μαρτίου 2016 : Ο υπουργός κ. Μουζάλας απεκάλεσε τα Σκόπια ,«Μακεδονία». Θα μπορούσε να λεχθεί ότι το είπε «εν τη ρύμη του λόγου »,όμως είναι πολλά -δυστυχώς- τα πολιτικά πρόσωπα που έχουν αυτή την αντεθνική θέση .

Σύγγραμα θα μπορούσε κανείς να γράψει ακόμη και ο πιο απλός πολίτης για τις εθνομηδενιστικές ,ιστορικά λανθασμένες και εθνικά απαράδεκτες θέσεις πολλών πολιτικών. Όμως η ευθύνη βαραίνει και καθέναν και καθεμιά ξεχωριστά για τις επιλογές του και την ψήφο του .

Σήμερα που η εθνική μειοδοσία γίνεται επίσημη πολιτική ,σήμερα που επιχειρείται εποικισμός της χώρας μας από αλλοεθνείς -κυρίως- μουσουλμάνους ,σήμερα που επιχειρείται συγκυριαρχία στο Αιγαίο και έχουν εκχωρηθεί κυριαρχικά εθνικά δικαιώματα ,καλούμαστε να εμπνευστούμε από τους αδάμαστους προγόνους μας και από τις ηρωικές στιγμές του 1821 και να προωθήσουμε μια νέα Εθνική Αντίσταση.

Στα βήματα του Αθανασίου Διάκου ,του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη ,του Γεώργιου Καραϊσκάκη, της Μαντούς Μαυρογένους και κάθε ήρωα της Εθνεγερσίας και εμπνεόμενοι από την Αλαμάνα ,το Μεσολόγγι ,το Ζάλογγο ,το Κούγκι και κάθε τόπο ηρωισμού και λευτεριάς ,καλούμε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα να σηκώσουν ξανά το ανάστημά τους και να αγωνιστούν για την αδιάσπαστη εθνική συνέχεια ,για εθνική ανεξαρτησία ,για εθνική προοπτική .Καλούμε επίσης τους τοπικούς ταγούς να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και με την σκέψη στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου αλλά και στα Έσχατα να αλλάξουν προσωπική στάση και πολιτική .
Τέλος για όσους προωθούν την κατάργηση των παρελάσεων με τις οποίες τιμούμε τους ήρωες προγόνους μας ,έχουμε να πούμε τούτο :
Για κάθε προδότη «νενέκο» θα υπάρχει και ένας Σαγιάς που θα τον τιμωρεί !
«Τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους »!

                                                                                  Γ. Σαγιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου