Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Παρουσίαση καινούργιου βιβλίου τού Γ. Σαγιά ("Φάος")Ο Γιώργος Σαγιάς παρουσιάζει τη νέα του ποιητική συλλογή με τίτλο "Φάος".
Η παρουσίαση θα γίνει την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 στις 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας με ελεύθερη είσοδο.
    Παρουσιαστές θα είναι οι:
-Κική Νικοπούλου, ποιήτρια, πρόεδρος τού Ομίλου Λογοτεχνών και Συγγραφέων Φθιώτιδας.
-Ειρήνη Σόλια, φιλόλογος, πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Γλωσσολογία.
-Παναγιώτης Στεφανής, μαθηματικός, πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντιπρόεδρος τού Παραρτήματος Φθιώτιδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.
-Ιωάννης Τσουράκης, φιλόλογος, πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στην Κλασσική Φιλολογία.
Τις απαγγελίες των ποιημάτων θα κάνουν οι:
-Απόστολος Ρούσκας, ηθοποιός, πτυχιούχος τής Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ με ΜΔΕ στη Φιλοσοφία της Θεολογίας.
-Φωτεινή Φύκα, Δ.Υ., ηθοποιός, πολιτική επιστήμων με ΜΔΕ στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων.
Συντονισμός εκδήλωσης:
-Ρίτα Καραγιώργου, Ι.Υ., ηθοποιός, πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής τού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας.
    Το καινούργιο βιβλίο του   Γ. Σαγιά   είναι το   5ο κατά σειρά    και   έχει ως χαρακτηριστικό ότι πολλά ποιήματα αναφέρονται στη Λαμία και στη Φθιώτιδα, τιμώντας και υμνώντας την γενέθλια γη.
Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη τιμή !

                                                            ΕΚ  ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ  ΤΥΠΟΥ  
                                                      «Πορτοκαλί» ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ  

                                                            Χριστίνα Πρίμπα – Λόη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου